Returnare produse

Produsele cumpărate de la LUPĂU V. VIOREL ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ pot fi returnate în următoarele situații:

1) Produsul pe care l-ați primit nu este conform cu specificațiile de pe website-ul nostru

În acest caz puteți cere înlocuirea produsului cu unul conform (dacă există în oferta noastră) sau puteți cere rambursarea contravalorii. De asemenea, se poate agrea să primiți un alt produs, urmând să plătiți diferența de preț (dacă produsul înlocuitor este mai scump decât cel comandat inițial), respectiv să vi se ramburseze diferența (dacă produsul înlocuitor este mai ieftin decât cel comandat inițial). Clientul trebuie să returneze produsul, costurile de returnare și de transport vor fi suportate de compania noastră, se utilizează același curier cu care a fost expediată inițial comandă respectivă.

2) V-a fost livrat din greșeală alt produs decât cel comandat

Va rugăm să returnați cât mai rapid produsul, pentru a putea fi înlocuit cu cel corect. Dacă produsul dorit de dvs. nu mai există în oferta noastră puteți să cereți rambursarea integrală a contravalorii. Costurile de returnare și de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de compania noastră, se utilizează același curier cu care a fost expediată inițial comandă respectivă.

Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă forme de consum sau uzură, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc. În cazul în care luați în considerare returnarea produsului comandat, asigurați-va că acesta nu este desigilat sau utilizat.

Cumpărătorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage din contract, iar această perioadă de retragere menționată expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

După achitare (dacă este cazul), la recepționarea produselor, cumpărătorul are obligația de a verifica starea acestora vizual, din punct de vedere al calității și al cantității, precum și de a reclama eventualele probleme însoțite de fotografii a produselor deteriorate în aceeași zi.

Procesul de returnare al banilor

În temeiul art. 13 alin. (2) din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, consumatorul înțelege și își dă în mod expres consimțământul ca rambursarea sumelor să se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens în care se obligă să furnizeze magazinului datele unui cont bancar pentru transferul sumelor de bani. În orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Procesul de returnare al banilor este de 14 zile de la primirea si validarea conformitatii produsului/produselor la depozit.

În cazul în care consumatorul nu solicită returnarea sumei de bani plătite, ci solicită înlocuirea/schimbul produsului, după ce compania noastră va constata că cererea de returnare este eligibilă (analizând situația/starea în care se află produsul), consumatorul are posibilitatea de a opta pentru una dintre următoarele opțiuni:
– înlocuirea cu un produs identic de pe site-ul www.stalpisori-statuete.ro (același tip de produs, același model etc.), ce are aceeași valoare economică ca și produsul returnat, la momentul achiziției, cu condiția ca acesta să fie pe stoc;
– înlocuirea cu un produs diferit de pe site-ul www.stalpisori-statuete.ro, ce are aceeași valoare economică ca și produsul returnat, la momentul achiziției, cu condiția ca acesta să fie pe stoc.

Formular de retur

Dacă te-ai decis să returnezi produsul achiziționat de pe www.stalpisori-statuete.ro, te rugăm să completezi formularul de retur atașat mai jos (PDF) și în cel mai scurt timp o să va contactăm pentru soluționare. Formularul trebuie completat de către client și transmis către adresa noastră de email: stalpisorisistatuete@gmail.com