Livrare şi plată

Costurile de transport a mărfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune și locația destinatarului.

Costurile de transport sunt: Prețul produslui comandat, costuri de paletare (palet necesar expediției, ambalaje utilizate pentru transportarea în mod corespunzător a mărfurilor).

Asigurăm transport contra cost în țară la o valoare de minim 1.000 lei. Plata se face în contul nostru la bancă în baza unei proforme, sau numerar la eliberarea actelor necesare de însoțire a mărfurilor, la sediul firmei de către cumpărător.

Nu se acceptă plata la livrare.

Tariful de livrare la domiciliu se stabilește doar telefonic.

După confirmarea plății în 2-3 zile lucrătoare produsele ajung la dvs.

Marfa grea (baluștrii, statui, fântâni arteziene, cișmele, etc.) se transportă doar până în fața imobilului, la casă sau la bloc, nu și în interior, decât dacă cumpărătorul cere logistică de descărcare și amplasare a paleților în curte, respectiv mașină cu lift și liză de transport.

Din motive legale și logistice, marfa paletată cu o greutate mai mare, nu poate fi trimisă cu firmă de curierat cu plata ramburs și necesită achitarea în avans a marfii în baza unei facturi proforme, sau ridicare personală de la sediul nostru din sat Cocorova, comuna Șișești, județul Mehedinți, în cazul în care nu se dorește achitarea produselor în avans.

După achitare (dacă este cazul), la recepționarea produselor, cumpărătorul are obligația de a verifica starea acestora vizual, din punct de vedere al calitatii și al cantității, precum și de a reclama eventualele probleme însoțite de fotografii a produselor deteriorate în aceeași zi.

Compania noastră își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Pentru orice nelămurire sau neînțelegere, vă invităm să ne contacțati telefonic!